HALER

Haler til magiske enhjørninge & farlige løver...

Opskrift af Karla Bendixen // iinstagarn

Materialer: seleklips, restegarn, hæklenål (4,0 mm eller hvad du har derhjemme)

Start med en tyk eller to tynde tråde af garn – lys brun (løve) eller lyserød/hvid (enhjørning). Lav en magisk ring. Lav seks fastmasker i den magiske ring. Fortsæt med en fastmaske i hver maske indtil halen er 28 cm lang (løve) eller 7 cm lang (enhjørning). Luk af med en lang ende. Brug enden til at sy halen fladt fast på seleklipsen.

Klip stykker af garn ud i ca. 16 cm (løve) eller 60 cm (enhjørning) længde. Flere forskellige typer & tykkelser ser flot ud. Til en løvehale skal der kun bruges lidt garn til den lille dusk for neden. Til enhjørningehalen skal der bruges meget. Lig trådene sammen to & to & fold dem på midten. Brug din hæklenål til at føre løkken af garnstykkerne igennem en maske på halen & før så enderne igennem løkken – stram til (se billederne nedenfor). Fortsæt til enden (løve) eller hele halen (enhjørning) er dækket til med "hår". Trim trådende til sidst om nødvendigt.  


Tillykke med din nye HALE. Jeg håber at der er mange timers kreativ leg i den. Tag mig på dine billeder på instagram på @iinstagarn &/eller brug #iinstagarn